Gumaker telefonszám+36 1 425-5139Gumaker telefonszám+36 20 966-7806 Kerékpár gumi köpeny, motor gumi abroncs, tömlő nagykereskedelem

Termék részletek


150/70 R17 TL/TT 69H Anakee 3 rear Michelin túra motorgumi

Új termék
 

(A kép esetenként illusztráció)

Gyártó: Michelin
Cikkszám: 780180
Kategória: Sport-túra motorgumi
Elérhetőség: raktáron
Jelenlegi raktárszint:
1


Fontosabb paraméterek


Peremátmérő (inch)
17
Szélesség (inch, vagy mm)
150
Alkalmazás
sport-túra
Gyártó
Michelin
Kialakítás
TL/TT
Egyéb jellemző (vagy talajtípus)
-
Terhelhetőségi mutató
69 (325kg)
Sebesség szimbólum
H (210 km/h, 130 mph/h)
Legnagyobb nyomás, kPa
280
Abroncs tömege, kg
7,0000
Gyártó ország
Thaiföld

Leírás


Napjainkban a sport-túra abroncsokkal szemben egyre nagyobb igények merülnek fel, a motorok fejlett futóművének, nagyteljesítményű fékberendezésének, és az extrém motorerőnek köszönhetően.
Ezen igények kielégítésére a Michelin megalkotta forradalmian új mintázatát, az Anakee 3-at. Az új profil megalkotásánál a Michelin sport-túra abroncsaira támaszkodtak, ennek eredményeképpen jobb kezelhetőséget, és stabilitást értek el. Az ívelt profilkontúr kiváló irányíthatóságot, és nagy érintkezési felületet nyújt a sportos motorozhatóság érdekében. A szilika összetevőknek, és a széles, hornyolt mintaároknak köszönhetően tovább javult a vízkiszorítás az elődhöz képest, ami nagymértékben hozzájárul a rövidebb fékúthoz.
A minta élek számának növelésével sikerült megfelelni a mérsékelt terephasználat támasztotta igényeknek. A speciális mintaárok kiképzés további kapaszkodó éleket biztosít, növelve az öntisztulási képességet is. A kétkomponensű összetétel nagymértékű tartósságot biztosít.

Comodo SSL

Bejelentkezés vagy Regisztráció