Gumaker telefonszám+36 1 425-5139Gumaker telefonszám+36 20 966-7806 Kerékpár gumi köpeny, motor gumi abroncs, tömlő nagykereskedelem

Mitas Terra Force-EF, EH crossgumi

Kiemelt Mitas Terra Force cross gumi Mitas Terra Force cross gumi

Mitas Terra Force enduro, extrém enduro gumiabroncsok

A Mitas, mint a Trelleborg Csoport tagja, az Enduro és az Extreme Enduro gumiabroncsok új generációját mutatta be a 2019. május 30 és június 2 között megrendezett Erzbergrodeo-n.

Az előző generációhoz képest (EF-07, C-19) a Mitas TERRA FORCE-EF és a TERRA FORCE-EH javított teljesítményt nyújt az off-road talaj típusok széles skáláján. A futófelület szélesebb kiképzése lehetővé teszi a jobb tapadást a különböző motorozási körülmények között, míg a futófelületi bütykök kialakítása kiváló öntisztító képességet biztosít sárban vagy homokban.


Mitas Terra Force gumi színjelölései

  • Mitas Super(Super - sárga csík) lágy keverék FIM Enduro és cross country versenyre
  • Mitas Super Light(Super Light - zöld csík) lágy szövetszerkezet és puha futófelületi keverék kemény enduro versenyre
  • Mitas Super Soft(Super Soft - dupla zöld csík) lágy szövetszerkezet és extra puha futófelületi keverék extrém enduro versenyre

Mitas Terra Force-EF

Mitas Terra Force-EF Super

A Mitas TERRA FORCE-EF Super gumiabroncsokat sárga csíkkal jelölik, tartós, hosszú élettartamú gumi vegyületből készülnek, amely biztosítja a kiváló tapadást és magas kopásállóságot kemény terepen is. Ellenáll a szakadásnak, vágásoknak, terep típusok széles skáláján használható lágy és enyhén sziklás talajon. A futófelületi mintázat kialakítása megfelel a FIM előírásoknak.


 

Mitas Terra Force-EF Super Light

A Mitas Terra Force-EF Super Light gumiabroncsokat zöld csíkkal jelölik, és kemény enduro versenyekre lettek tervezve. A Super verzióhoz képest lágyabb anyag összetétellel készül, amely jobb tapadást és teljesítményt biztosít kemény, sziklás, nedves terepen. A Mitas Terra Force-EF Super, és Super Light abroncsokat a FIM (Fédération Internationale de Motocyclisme) előírásai szerint tervezték.


 

Mitas Terra Force-EH

Mitas Terra Force-EH Super Soft

A Mitas TERRA FORCE-EH Super Soft gumiabroncsokat dupla zöld csíkkal jelölik, extra lágy anyagkeverékből készülnek, extrém enduro versenyekhez. Ez a gumiabroncs leginkább extrém sziklás, köves, nedves, sáros talajon használható. Ideális meredek emelkedők megmászásához kemény enduro versenyeken. A Terra Force-EH NHS (Not for Highway Service) minősítésű, közúton nem használható.

 

Comodo SSL

Bejelentkezés vagy Regisztráció