Gumaker telefonszám+36 1 425-5139Gumaker telefonszám+36 20 966-7806 Kerékpár gumi köpeny, motor gumi abroncs, tömlő nagykereskedelem

Mitas kerékpár tömlő

Mitas belsőgumi alapanyagok

Light Compound (LHC)
magasabb szerkezeti erővel
Special Basic Compound (SBC)
különleges belsőgumi méretekhez
Basic Standard Compound (BSC)
hagyományos összetétel klasszikus termékekhez

Mitas belsőgumi típusok

Jelölés Elnevezés Falvastagság (mm) Alapanyag Szelepsapka szín
LH Light 0,60 LHC ezüst
CL Classic 0,90 BSC fekete
SSS Slug - Self Sealant 0,90 SBC zöld
TS Tubeless Supra     kék
X Extreme 1,20 SBC mitas-piros

Általános felhasználás

Rubena tömlőA Mitas kerékpár gumitömlők minőségét a több évtizedes tapasztalat, jó minőségű alapanyag, és fejlett minőségellenőrzés garantálják. A 2008-as év folyamán megtörtént az átállás az újfajta csomagolásra, emellett bővült a méretskála is, igazodva a kerékpáros-társadalom változó igényeihez.
Az általános célra készített tömlők DV35, AV35, AV40, SV35, FV33, FV47 szeleptípussal készülnek.


Gaadi tömlő

Mitas GaadiA Gaadi kerékpár tömlő technológia 2013-ban kerékpáros innovációs díjat nyert. Ez a kerékpár tömlő kiváló minőségű butyl alapanyagból készül. A tömlő két vége le van zárva, a tömlő cseréje a kerék kiszerelése nélkül elvégezhető. Ez az E-kerékpároknál, de általában minden kerékpárnál óriási előny. A tömlő súlya megegyezik a hasonló méretű, hagyományos tömlők súlyával. Ezeket a tömlőket 20, 24, 26, 28 inch méretben gyártják, DV, FV, SV szeleptípusokkal.


Self Sealing (SLUG)

Rubena SLUGA Slug Self Sealant (SSS) tömlők homogén falvastagsággal készülnek. A tömlő belső fala egy preventív, gél alapú bevonattal rendelkezik. A bevonat organikus rostokból, polimerekből, kötő-, sűrítő- és szilárdító anyagokból áll, amely 3 mm méretig eltömíti a lyukakat, így biztosít nagyobb védelmet a defekt ellen.
Az SSS technológiájú tömlők AV40, és FV47 Presta szeleptípussal készülnek.


Extreme

Mitas ExtremeA Mitas Extreme tömlők 1.2mm falvastagsággal készülnek. A tömlő felépítése megfelel az extrém szakágakban támasztott követelményeknek. Ideális választás a versenysport számára, elsősorban Downhill, FourCross, FreeRide és megterhelő CrossCountry felhasználásra javasolt.


Tömlők speciális szeleppel

Rubena speciális szelepA speciális szeleppel készített, kisméretű tömlők rollerek, babakocsik, egészségügyi eszközök, egyéb kisméretű kétkerekű járművek kerekében használhatóak.
Ezek a termékek AV35, SV60/17, SV90/45, SV90/90 szeleptípussal készülnek.


nagyít Mitas kerékpár tömlők-szeleptípusok

Comodo SSL

Bejelentkezés vagy Regisztráció