Gumaker telefonszám+36 1 425-5139Gumaker telefonszám+36 20 966-7806 Kerékpár gumi köpeny, motor gumi abroncs, tömlő nagykereskedelem

Heidenau motorgumi

Heidenau

A Heidenau gyárat 1946-ban alapították. Az első hat évben a cég öntött gumiból készült termékeket gyártott. Ezt követte az első autó abroncs gyártása, melynek márkája már Heidenau. Ebben az időben kerékpár-köpeny gyártással is foglalkoztak. 1969-1994-ig a vállalat a Pneumant csoport tagja, és ezen a néven gyártotta termékeit is. 1994-ben megalapították a Heidenau GmbH & Co. KG-t, amely már kifejezetten a motorkerékpár, kart, és különleges abroncsok gyártásával foglalkozik. Ettől kezdve a termékek hivatalos neve is Heidenau. Mivel a Heidenau kiemelt figyelmet fordít a felmerülő igényekre, a mai napig gyárt Trabant, Barkas, Multicar, Simson abroncsokat is. A vállalat 1993-ban 35 féle különböző terméket gyártott, napjainkban ez a szám több, mint 500. A Heidenau gyár azon kevesek közé tartozik, amely téli felhasználásra alkalmas abroncsokat is készít.
A Heidenau abroncsok olyan termékek, melyek a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelelnek. Nagy sebességnél, kanyarodásnál, vagy vizes úton a gumiválasztás döntő kérdés. Innovatív technológia a gyártás során, kiváló minőségű alapanyagok, szoros együttműködés a TÜV-vel, és a DEKRA-val, mindezek garantálják a megbízható, és kiváló teljesítményű termékeket, kimagasló, az elvárásokhoz igazított tulajdonságokkal.
A termékválaszték így magába foglalja az utcai, Cross, Enduro, kart profilok mellett a téli és versenykörülményekre kifejlesztett gumiabroncsokat is. Rugalmasság, megbízhatóság és magas minőség a Reinfenwerk gyár legfőbb jellemzői.


A Heidenau kiváló gumiabroncsokat gyárt különböző felhasználásra

  1. robogó gumiabroncs, hagyományos, és téli anyagösszetétellel
  2. klasszikus-utcai gumiabroncs
  3. sport-túra gumiabroncs
  4. enduro gumiabroncs
  5. gokart gumiabroncs

Comodo SSL

Bejelentkezés vagy Regisztráció