Gumaker telefonszám+36 1 425-5139Gumaker telefonszám+36 20 966-7806 Kerékpár gumi köpeny, motor gumi abroncs, tömlő nagykereskedelem

Continental kerékpár gumi

Continental

A Continental az egyetlen német gumiabroncs gyártó, aki német gyártási kapacitással rendelkezik. A "Handmade in Germany" felirat azt jelzi, hogy az abroncsokat a korbachi üzemben gyártják, javarészt kézzel és jelentős mennyiségű emberi munkával az abroncs megtervezésétől a végső minőségellenőrzésig. Ez azt jelenti, hogy a Continental német technológiájú abroncsokat kínál ügyfeleinek – hagyományt, 1871 óta.
Ez a szellem motiválja a mérnököket és a gyártásban részt vevőket arra, hogy folyamatosan fejlesszenek, és új ötleteket dolgozzanak ki, mint például a Grand Prix Attack és Force a Vectran defektvédelmi technológiával, valamint az új Black Chili anyagkeverék. Újítások, amelyek hangsúlyozzák a korbachi gyár kézi készítésű technológiában való jártasságot.


Continental országúti-verseny köpenyek

Miért olyan különleges a Continental versenygumiabroncs? Tartóssága, kiváló tapadása, elsőrangú defekt-védelme, kis gördülési ellenállása vagy "gyors" megjelenése teszi ezt? A titok a sok szakavatott kéz munkájában rejlik, melyeken a Continental versenygumiabroncsok átmennek a gyártás során.Nem kell olimpia bajnoknak vagy világbajnoknak lennie, hogy érezze a különbséget. A kerékpározás szenvedély, ahogy a német szakértelem is!


Continental tömlős verseny-pálya köpenyek

A Continental Reifen Deutschland GmbH legjobb varrónői és vulkanizálói készítik. A világ legjobb profi kerékpárosai használják. Olyan nagy világversenyeken is dominálnak, mint amilyen a Hawaii-i IRONMAN, az Olimpia, a Világbajnokság, illetve a különböző országok bajnokságai. Tömlős abroncsok a Continentaltól - az igazi elit!


Continental cross-country köpenyek

Valakinek a cross-country az optimális téli országúti edzés. Másoknak ez a mountainbike és az országúti kerékpározás szimbiózisa. Mindegy, mit részesít előnyben: a gyors profilt a kemény talajhoz vagy a könnyen kezelhető bütyköket a lazább talajon. Mindegy, hogy hajtogatható a köpeny, reflektoros csíkkal vagy extra erős defekt elleni védelemmel ellátott. A mi gumiabroncsainkkal bármikor mehet a buli!


Continental terep-cross köpenyek

Az a terep, amelyen egy MTB-t kell bevetni, nem kiszámítható, ugyanúgy nem, mint az egyéni kerekezési stílus. Bár a profil- koncepciót és a keverék receptjeit az irodáinkban és a laborjainkban találják ki és fejlesztik, az igazi tesztelés mégis világszerte a pályákon zajlik. Az olyan élsportolók, mint Atherton-ék, Martin Söderström, Richie Schley vagy a Topeak Ergon csapata - a világbajnok, Irina Kalentieva-val - bizonyítják, hogy Continentalnak mindig van megfelelő válasza a különböző elvárásokra/igényekre/terepekre. Ők mindannyian esküsznek a Continental gumiabroncsaira, Black Chili összetevővel és a németországi Korbach-i gyártásra.


Continental 29inch terep-cross köpenyek

A nagy kerekek jobban gurulnak! A 29-es kerekek sikere egy egyszerű fizikai egyenleten alapszik. A mérések és összehasonlító tesztek már régen feltárták a 29-esek vitathatatlan előnyét. És aki egyszer már használt ilyen nagy kereket, az nehezen szabadul a vonzerejétől. Hiszen amíg a technikás szakaszokon a 26" MTB-k előnye elvitathatatlan, addig a hosszabb szakaszokon egyértelműen a 29-eseknek áll a zászló. Milyen remek dolog, hogy a Continental a 26"-os sikermodelljeit, a Race King-et, a X-King-et, a Mountain King- et és a Rubber Queen-t is gyártja 29"-os verzióban. Így aztán Ön, kedvenc gumiabroncsát mindkét méretben élvezheti a pályán.


Continental városi-trekking köpenyek

Mindegy, hogy valaki reggelente a munkába teker öt kilométert, vagy nagy csomagokkal vág keresztül a Szaharán. Mindegy, hogy tél van vagy nyár, elektromos biciklit hajt valaki vagy futárbicajt, fitneszkerékpárt vagy alacsony vázú bringát, amire könnyen fel lehet szállni, gyereküléssel és bevásárlókosárral - a városi/trekking kerékpárok is rendkívül sokoldalúak lehetnek. A Continentalnak megvan a megfelelő gumiabroncsa mindenki számára!


Comodo SSL

Bejelentkezés vagy Regisztráció