Gumaker telefonszám+36 1 425-5139Gumaker telefonszám+36 20 966-7806 Kerékpár gumi köpeny, motor gumi abroncs, tömlő nagykereskedelem

Continental kerékpár gumi

Continental

A Continental az egyetlen német gumiabroncs gyártó, aki német gyártási kapacitással rendelkezik. A "Handmade in Germany" felirat azt jelzi, hogy az abroncsokat a korbachi üzemben gyártják, javarészt kézzel és jelentős mennyiségű emberi munkával az abroncs megtervezésétől a végső minőség-ellenőrzésig. Ez azt jelenti, hogy a Continental német technológiájú abroncsokat kínál ügyfeleinek – hagyományt, 1871 óta.
Ez a szellem motiválja a mérnököket és a gyártásban részt vevőket arra, hogy folyamatosan fejlesszenek, és új ötleteket dolgozzanak ki, mint például a Grand Prix Attack és Force a Vectran defektvédelmi technológiával, valamint az új Black Chili anyagkeverék. Újítások, amelyek hangsúlyozzák a korbachi gyár kézi készítésű technológiában való jártasságot.


Continental trekking-városi kerékpárgumi

A helyes választás. A jól megválasztott gumiabroncsokkal öröm kerékpározni és biztonságos is egyben. Mindegy, hogy ki mit favorizál, a defekt elleni védelmet a biztos fogást, a kényelmet, a tartósságot, a könnyed futást vagy a tapadást bármilyen talajon. Mindegy, hogy valakinek egy egzotikus méretre vagy egy általános méretű gumiabroncsra van szüksége. Mindegy, hogy speciális gumit keres vagy el allroundert. Amilyen sokrétűek a városi és trekking kerékpárokkal szemben támasztott elvárások, éppoly széles a Continental modellpalettája is.


Continental országúti kerékpárgumi

A Continental országúti gumiabroncsai az egész világon elismertek és mindenhol megütik a mércét. Kiváló menettulajdonságokkal rendelkeznek és tökéletes kombinációi a tapadásnak, a gördülékenységnek, a defekt elleni védelemnek és a súlynak. A teljesítmény elismerése az elmúlt évek számos tesztgyőzelme a különböző szakfolyóiratokban, magazinokban. Egyedülálló technológiákkal és anyagokból kézzel készülnek Németországban. Ugyanolyan odaadással és szenvedéllyel, melyet a használói is éreznek sportolás közben


Continental szingó kerékpárgumi

A szingó gumi alacsonyabb tömegű a peremes abroncsoknál, nagyobb sebesség érhető el használatával a csökkentett gördülő ellenállásnak köszönhetően, az abroncs még magas nyomáson sem ugrik le a felniről.
Tizenegy szingó gumiból tíz kézzel készül a korbachi gyárban, a tömlő közvetlenül a vázra van varrva, körülbelül 400 öltéssel. Német technológia a gumikeveréktől a késztermékig, 100%-os minőség-ellenőrzés mellett. A Continental szingó gumik mindegyike S42 Presta szeleppel készül.


Continental mtb-terep kerékpár gumi

Az a terep, amelyen egy MTB-t kell bevetni, nem kiszámítható, ugyanúgy nem, mint az egyéni kerekezési stílus. Bár a profil- koncepciót és a keverék receptjeit az irodáinkban és a laborjainkban találják ki és fejlesztik, az igazi tesztelés mégis világszerte a pályákon zajlik. Az olyan élsportolók, mint Atherton-ék, Martin Söderström, Richie Schley vagy a Topeak Ergon csapata - a világbajnok, Irina Kalentieva-val - bizonyítják, hogy Continentalnak mindig van megfelelő válasza a különböző elvárásokra/igényekre/terepekre. Ők mindannyian esküsznek a Continental gumiabroncsaira, Black Chili összetevővel és a németországi Korbach-i gyártásra.


Continental 29inch terep-cross köpenyek

A nagy kerekek jobban gurulnak! A 29-es kerekek sikere egy egyszerű fizikai egyenleten alapszik. A mérések és összehasonlító tesztek már régen feltárták a 29-esek vitathatatlan előnyét. És aki egyszer már használt ilyen nagy kereket, az nehezen szabadul a vonzerejétől. Hiszen amíg a technikás szakaszokon a 26" MTB-k előnye elvitathatatlan, addig a hosszabb szakaszokon egyértelműen a 29-eseknek áll a zászló. Milyen remek dolog, hogy a Continental a 26"-os sikermodelljeit, a Race King-et, a X-King-et, a Mountain King- et és a Rubber Queen-t is gyártja 29"-os verzióban. Így aztán Ön, kedvenc gumiabroncsát mindkét méretben élvezheti a pályán.


Comodo SSL

Bejelentkezés vagy Regisztráció