Gumaker telefonszám+36 1 425-5139Gumaker telefonszám+36 20 966-7806 Kerékpár gumi köpeny, motor gumi abroncs, tömlő nagykereskedelem

Continental defektvédelem

Continental defektvédelem Continental defektvédelem

Continental defektvédelmi technológiák

A Continental a jövőben egytől hétig terjedő skálán minősíti a touring-városi kerékpárköpenyekben alkalmazott védelmi technológiák biztonsági szintjét.

Continental Safety Level


Defektvédelmek városi-trekking családoknál

Típus család
Defektvédelem
Top Contact
Vectran Breaker
Contact Plus
Safety Plus
Contact
Safety System
Ride
Extra Puncture Belt, Puncture Protection

Defektvédelmi technológiák Continental profiloknál
1
Safety Plus (7)
2
Vectran Breaker (7)
3
Plus (6)
4
PolyX Breaker
5
Extra Puncture Belt (5)
6
Puncture Protection (5)
7
Nytech Breaker
8
Safety System (4)

Continental Plus

Maximális védelem

Continental defektvédelmi mutató
Continental Plus

Gyakorlatilag áthatolhatatlan, biztonságos védelmet nyújt mindenféle idegen tárggyal szemben. A gumiabroncs futófelülete és a vázszerkezete között található, a magas elaszticitású speciális kaucsuk kiváló defektvédelemként működik. Maximális biztonságot garantál anélkül, hogy negatívan befolyásolná a gumiabroncs menettulajdonságait.

Safety Plus

Defektvédő betétek specialistája

Continental defektvédelmi mutató
Continental Safety Plus

Kifejezetten e-bike kerékpárokhoz, 50 km/h-ig, a Safety System betétet kombinálták egy magas elaszticitású kaucsukkal. Az eredmény egy extrém vágás- és szúrásbiztos réteg, mely nagyfokú rugalmasságának köszönhetően különösen alacsony gördülő ellenállással bír és ezáltal kíméli az akkumulátort és a környezetet is. Hirtelen gyorsulásoknál és a nagyobb sebességgel bevett kanyarokban is, ez a védelmi réteg biztosan tart. Igazi E-bike és kölcsönzős bringa specialista!

Vectran Breaker

Referencia a defektvédelemben

Continental defektvédelmi mutató
Continental Vectran Breaker

Szintetikusan előállított high-tech szál, pókselyemmel. A Vectran ™ -t olvasztott folyékony polimerből, a Vectran-ból szövik, és egy többszálas fonallá dolgozzák fel. Extrém módon szakadásálló, mindezt alacsony súly mellett - tökéletes megoldás a Continental Prémium gumiabroncs család defektvédelméhez. És mindezt anélkül, hogy a gördülő ellenállást befolyásolná.

Puncture Protection

A név magáért beszél: megbízható defektvédelem

Continental defektvédelmi mutató
Continental Puncture Protection

Áthatolhatatlan gumi betét mindennapos használtra városi/trekking kerékpárokra. A betét véd a defektektől és a kidörzsölődéstől a túrákon..

NyTech Breaker

Könnyű és fürge

Continental defektvédelmi mutató
Continental Nytech Breaker

Az NyTech defektvédelmi rendszert a már bizonyított SafetySystem rendszer alapján fejlesztették ki. A nejlonszálas anyag ugyanúgy ellenállóvá és erőssé teszi a szúrásokkal és vágásokkal szemben, mint az ismert kevlár megerősítésű erős szál, mindazonáltal alacsonyabb gördülő ellenállású és kisebb súlyú.

PolyxBreaker

Vágás és szúrásbiztos

Continental defektvédelmi mutató
Continental Poly-X Breaker

A PolyX Breaker®-rel az autós felhasználási területen megszerzett tudást ültették át a kerékpár gumiabroncsok gyártásába. A poliésztert évek óta sikeresen használják az autó gumiabroncs gyártásban. Az extrém ellenálló poliészter szálakat szorosan keresztezték. Ezáltal rendkívül nagy anyagsűrűség érhető el, ami a szövetet nem csak az idegen tárgyakkal szemben teszi ellenállóvá, de véd a szúrásoktól is. Ez a réteg a gördülő ellenállásra nincs hatással.

Extra Puncture Belt

Gondtalanul a hétköznapokon

Continental defektvédelmi mutató
Continental Extra Puncture Belt

Aki egy megbízható társra vágyik a hétköznapokon, Extra PunctureBELT réteggel ellátott gumiabroncsot választ. A robusztus gumiréteg és a gumi megerősítésű oldalfal garantálja a rendkívül magas defekt elleni védelmet és kopásállóságot. Egyszerű gumiabroncsok a tartósságra fókuszálva.

Safety System

Defektvédelmi rendszer sportos kerékpárosoknak

Continental defektvédelmi mutató
Continental Safety System

A SafetySystem betét egy kevlár megerősítésű, tömör és kemény nejlonszövetből áll. Szúrás- és vágásbiztos, mégis könnyű és rugalmas, ezáltal még jobban alkalmazkodik a terepviszonyokhoz. A súly és a gördülő ellenállás érezhető növekedése nélkül védi a vázszerkezetet az idegen tárgyaktól és hosszú élettartamot biztosít a gumiabroncsnak. Mindemellett a Safety System rendszerű gumik komfortos menettulajdonságokkal is rendelkeznek.

Continental Duraskin

Nehéz esetekre

Continental defektvédelmi mutató
Continental Duraskin

A DuraSkin® oldalfalvédelemmel rendelkező gumiabroncsoknak sokat ki kell bírniuk durva terepen, cross vagy gravel bringákon. A futár bicajoknál a gumiabroncsok csúszkálnak a járdaszegélyen, az utazó-kerékpároknál kontinenseket kell átszelniük anélkül, hogy elkopnának. A kiváló minőségű poliamid szövet megbízhatóan védi a gumiabroncs oldalfalát. A DuraSkin® abroncsok könnyen felismerhetőek a jellegzetes barna oldalfalukról.

Hardshell Protection

Ami számít

Continental defektvédelmi mutató
Continental Hardshell Protection

Meggyőző defektvédelem és hosszú élettartam a Hardshell ProTection erősségei. Összehasonlíthatatlanul szélesebb védelemmel rendelkezik, mint a PolyX Breaker®, hiszen nem csak a futófelületet, hanem az oldalfalat is hatékonyan védi. Háromrétegű vázszerkezetével, melynek mindegyike 60 TPI, igazi erődként véd a külső behatásoktól. A Hardshell ProTection-nel ellátott gumiabroncsok szinte elpusztíthatatlanok – gyártásuk kizárólag Németországban történik.


Continental defektvédelmi technológiák összehasonlítása

Continental védelmi technológiák

A cikkhez kapcsolódó média

Continental defektvédelem

Comodo SSL

Bejelentkezés vagy Regisztráció